Oblikovanje logotipa

Ko vaše podjetje dobi obraz.
Oblikujem logotip, ki si ga bodo vaši kupci zapomnili.
Oblikujem unikaten logotip, ki bo vašim kupcem všeč.
Oblikujem obraz vašega podjetja, ki privablja kupce.

Paketi oblikovanja logotipa

Kateri paket je za vas najbolj primeren?

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost.

Pri takojšnjem plačilu celotne vrednosti logotipa se upošteva 5% popust.

Izluščeno bistvo

Kaj vaše podjetje počne? Kako ste drugačni od drugih?

Najprej se pogovorimo o vašem podjetju. Potem pa izbirajte med osnutki, ki jih pripravim za vas. Končan logotip bo izražal bistvo vašega podjetja.

Izbrana tipografija

Pregledamo in skrbno izberemo tipografijo (pisavo), ki pomensko najbolj ustreza vašemu podjetju. Preverimo čitljivost in vidljivost pisave ter jo prilagodim vašemu znaku logotipa.

Unikaten znak

Z oblikovanjem znaka logotipa ujamemo identiteto vašega podjetja v prepoznaven simbol. Znak oblikujem popolnoma unikatno, saj mora biti – tako kot vaše podjetje – poseben in samo eden na svetu.

Barve s pomenom

Logotipu določimo barve, ki pri vaših kupcih izzovejo želen psihološki odziv. Tako lahko barve vašega logotipa izražajo moč in energičnost ali pa eleganco, nežnost in umirjenost. Odvisno od tega, kako želite, da vas dojemajo vaši kupci.

Uporaben kjerkoli

Vaš logotip oblikujem v vektorski obliki, zato ga lahko uporabljate v različnih velikostih in na najrazličnejših površinah. Logotip prejmete v vseh formatih, ki jih potrebujete – JPG, PNG, PDF …

Reference oblikovanih logotipov

Stranke so povedale

“Domna priporočam vsem, ki si želijo zanesljivega, hitrega in prilagodljivega izvajalca. Pri naročanju storitev v okviru sofinanciranih projektov je zelo pomembno, da se sredstva gospodarno porabijo. Potencialne ponudnike za izdelavo logotipa projekta CarEsmatic, ki ga sofinancira Evropska unija, sem poiskala preko interneta. Domen je pripravil najbolj konkurenčno ponudbo in je bil zato izbran za izdelavo logotipa. Nato sva se na kratko sva se pomenila o vsebini projekta in o pričakovanjih glede logotipa. V povpraševanje smo vključili pripravo 3 različic, a jih je Domen pripravil 4 in to v zelo kratkem času. Projektni partnerji smo soglasno izbrali objavljeno različico, ki je vsem nam zelo všeč.”

Martina Grzančić

Luka Koper, d.d.

“Hiter odziv, korektno sodelovanje, super produkt. V glavnem zelo priporočam!”

Dragan Đukić

Super Teta s.p.

“Z ažurnostjo in izdelavo smo bili zadovoljni!”

Maja Bratkovič Beović

Elektro Prodaja E.U. d.o.o.

“Zelo smo zadovoljni s sodelovanjem z agencijo Viking Marketing, poleg lepega in minimalističnega designa nas je prijetno presenetil hiter in učinkovit odziv.”

Kristina Pravica Požar

Dress-mode.com

“Če bi morali še 1-krat izbirati agencijo, smo 100% prepričani, da bi še 1-krat izbrali agencijo Viking Marketing. Hiter odziv, profesionalnost, korektnost in hitro, ampak odlično opravljeno delo. 100% priporočamo!

Mitja Černilogar

I'idea

“Pri Viking Marketing so nam prenovili spletno stran, pomagali pri oblikovanju logotipa, vizitke, kataloga in zgibank ter svetovali glede ureditve spletne pošte. Na vseh področjih lahko pohvalimo njihovo visoko kvaliteto storitev, odzivnost, ažurnost, in prijaznost. Sodelovanje poteka izvrstno, zato toplo priporočamo!”

Karin Gerečnik

Mizarstvo M.A.R. d.o.o.

“Radi bi pohvalili izjemno ažurnost, sodelovanje in prijaznost Viking marketinga. Ugodili so vsem našim željam, ter poskrbeli za vse kar smo si zamislili. Njihova storitev je cenovno dostopa in visoko kakovostna. Priporočamo sodelovanje.”

Nives Kim Mihalinec

REGROUP d.o.o.

Definitivno lahko iz izkušnje potrdim, da je bilo sodelovanje z Domnom, predvsem hitro in učinkovito. Možakar preprosto ve kaj počne. Spoznala sva se čez LinkedIn in po dveh ali treh izmenjavah mnenj, imamo na petih naših straneh (vgradne omare, otroške sobe, drsna vrata, spalnice, mizarstvo) prenovljene logotipe in pozive k akciji. Sicer je prezgodaj, da trdim dokončno, a prvi testi prenove kažejo na 21,8% višjo odzivnost naših spletnih obiskovalcev.

Matija Zajšek

Mizarstvo.si

“Skupaj z agencijo Viking Marketing nam je uspelo narediti sodoben, preprost in inovativen logotip. Glede na naše visoke zahteve smo z delom g. Domna Hrabarja izredno zadovoljni, saj ima odlične ideje, ki združujejo pomen logotipa in hkrati dosegajo visoko estetiko ter uporabnost. Navdušeni smo nad hitro odzivnostjo, prilagodljivostjo in vztrajnostjo.”

Urška Sušnik

ENSTROJ d.o.o.

Naročite oblikovanje logotipa

Izpolnite spodnji obrazec ali pa mi pišite na [email protected] in naročite oblikovanje logotipa.

 

Ime in priimek*:

E-pošta*:

Podjetje:

Na kratko opišite vaše želje:

Pin It on Pinterest